Nothing But Thieves
Foto: Bart Heemskerk
Festivalacts Top 100 Lyrics Quiz

Lyrics Quiz! Hoe goed ken jij de songteksten van Nothing but Thieves?

Vorige week kwam het nieuwe album van Nothing but Thieves uit, yes! Dat betekent veel nieuwe muziek luisteren en lyrics oefenen. Kun jij de lyrics van het eerste album en de nieuwe nummers dromen? Test het in de nieuwe FestiQuiz!

Broken machine is het tweede studioalbum van de Britse band. Op dit album vinden we onder andere de hits ‘Amsterdam’ en ‘Sorry’, maar natuurlijk ook veel nieuw materiaal. Een aantal van deze nieuwe nummers, en natuurlijk de oude hits, hebben wij deze zomer op Rock Werchter en Lowlands meegezongen. Maar hoe goed ken jij de lyrics? Tijd voor de test: quiztime!

Nothing But Thieves

Foto: Kamiel Scholten

Nothing But Thieves is een alternatieve rockband uit het Britse Southend-on-Sea. De band bestaat uit Conor Mason (zang en leadgitaar), Joe Langridge-Brown (gitaar), Dominic Craik (keyboard en gitaar), Philip Blake (basgitaar) en James Price (drums). Na de oprichting in 2012 werd in 2013 het eerste succes geboekt met debuutsingle ‘Itch’. Debuutalbum Nothing But Thieves kwam uit op 16 oktober 2015. Naast ‘Itch’ zijn ook hits als ‘Wake Up Call’ en ‘Trip Switch’ hierop te vinden.

About the author
Iris

Iris

Zojuist afgestudeerd en nu vol aan de bak als online marketeer. Fan van bijna alles en iedereen, van Metallica tot Oliver Heldens en van Skrillex tot Oscar and the Wolf. Dat zijn dus een hoop concerten en festivals die ik moet bezoeken ieder jaar... #ripgeld

Add Comment
Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *