Je komt net terug van een festival en ineens weet je even niet meer wat je moet doen met je leven. Zeker nu het seizoen op z’n einde loopt, word de desillusie alleen maar groter. De kans op een Post-Festival Depression is duidelijk aanwezig. Heb jij er ook last van? Speel de FestiQuiz en ontdek hoe diep jij in de put zit.

“Waarom duren festivals niet langer?”, “Hoe kan het zo snel voorbij zijn gegaan?”, “Waarom moet ik douchen?”, “Wanneer is het volgende festival?”. Zijn deze vragen herkenbaar? Dan heb je wellicht last van een Post-Festival Depression. Onze FestiQuiz zal je vertellen hoe heftig deze is en of professionele hulp noodzakelijk is.

Festileaks FestiQuiz

Weet je momenteel echt even niet meer wat je moet gaan doen? Je kan een paar minuten van je dag kleurrijk invullen door het spelen van nóg een FestiQuiz. Of je doet ze gewoon allemaal! Hieronder een paar tips:

Bekijk alle FestiQuizzes.

DELEN
Iris
Doordeweeks geld aan het verdienen om dit in het weekend weer uit te geven. Fan van bijna alles en iedereen, van Metallica tot Oliver Heldens en van Skrillex tot Oscar and the Wolf. Daarnaast wil ik overal heen dus #ripgeld.