Zoals ieder jaar sluiten we het festivalseizoen af met de Festivalacts Top 100: de lijst met de beste festivaloptredens van afgelopen zomer. Nog twijfels op wie jij moet stemmen? Ter inspiratie blikken we vandaag terug naar het optreden van Frank Carter & The Rattlesnakes op Rock En Seine 2017.

Frank Carter & The Rattlesnakes is relatief nieuw in de festivalwereld. Vorig jaar gaf de band al een sterke show weg op onder andere Lowlands. Ditmaal had de band weer een flink tourschema samengesteld. Zo mochten we de band aanschouwen op Rock Werchter, Pinkpop, Glastonbury en Rock en Seine. Vandaag blikken we terug op het optreden bij het laatst genoemde festival!

Frank Carter & The Rattlesnakes

Frank Carter & The Rattlesnakes werd gevormd in 2015. De voormalig frontman van Pure Love besloot de band te verlaten en een nieuwe start te maken. De band geeft energieke hardcore punk shows weg met daarbij de nodige meezingers. Inmiddels heeft de band 2 albums uitgebracht, Blossem en Modern Ruin.  De nummers op deze platen staan vol met emotionele teksten die Frank Carter elk optreden weer op weerzinwekkende wijze naar buiten brult. Elk optreden staat garant voor een energieke frontman, moshpits en een goede dosis punkrock. Yeah!

Festivalacts top 100

De komende weken blikken we terug op de geweldige tijd die we afgelopen zomer hebben gehad en laten we enkele prominente spelers aan het woord om hun favoriete act van 2017 te pushen. Maar uiteindelijk bepaal jij wie de opvolger wordt van Arcade Fire (2014), Muse (2015) en De Staat (2016). Dus: stemmen maar!

 

Stem op Frank Carter & The Rattlesnakes!