Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Flume op Lollapalooza Brazil 2017.

Flume heeft opnieuw een fantastische zomer achter de rug. De beste man stond eerder dit jaar al op het Amerikaanse Governors Ball en Lollapalooza Brazil, Argentina en Chile. Deze zomer stond tevens Reading & Leeds Festival, Pukkelpop en Lowlands op het programma. Vrijwel overal sloot de jonge Australiër de dag af op het hoofdpodium. Dat is niet voor niets. De producer maakt namelijk unieke muziek die hij heeft weten te vertalen in een magische liveshow. Ideaal om op een brakke zondagavond bij weg te dromen. Daarom is Flume op Lollapalooza Brazil 2017 het festivalconcert van deze week!

Flume

Flume, het pseudoniem van Harley Edward Streten, stond zo’n twee jaar geleden nog bekend als één van de grootste beloftes op het gebied van elektronische muziek. Inmiddels mag hij zich scharen bij de grootheden binnen de hedendaagse elektronische muziek. De producer heeft met Skin en Flume twee succesvolle albums op zak. De 25-jarige Australiër werkte daarnaast samen met namen als Chet Faker, Tove Lo, Vince Staples, AlunaGeorge en Beck, maakte remixes voor Lorde, Disclosure en Sam Smith en heeft een succesvol side-project samen met Emoh Instead genaamd What So Not. Prima CV voor een producer die pas zes jaar onder contract staat bij een platenlabel.

Meer festivalconcerten

Behoefte aan nog meer (festival)concerten? Wil je herinneringen ophalen van de afgelopen festivalzomer of opwarmen voor wat nog komen gaat? Check het Festileaks YouTube kanaal.