Artiesten; ze komen in alle soorten en maten en zijn allemaal op hun eigen manier uniek. Appeltje eitje om deze festivalacts van elkaar te onderscheiden, toch? In de praktijk blijkt het toch vaak moeilijker dan het lijkt. Test nu hoe goed jij de artiesten van afgelopen festivalseizoen herkent in de nieuwe FestiQuiz!

Herken jij je favoriete artiest al van een kilometer afstand of herken jij hem niet eens als je naast hem in de trein zou zitten? Jij hebt nu de kans om jouw kennis te toetsen. De Quiz bestaat uit afbeeldingen van festivalacts van het huidige festivalseizoen. Het enige wat jij hoeft te doen is de juiste festivalact bij de juiste afbeelding te kiezen. Piece of cake, right?

Festivalacts top 100

De komende weken blikken we terug op de geweldige tijd die we afgelopen zomer hebben gehad en laten we enkele prominente spelers aan het woord om hun favoriete act van 2017 te pushen. Maar uiteindelijk bepaal jij wie de opvolger wordt van Arcade Fire (2014), Muse (2015) en De Staat (2016). Dus: stemmen maar!

Naar de stempagina