Liam Gallagher, Pendulum en meer naar Snowbombing 2018

Het Oostenrijkse festival Snowbombing heeft de eerste namen van het affiche onthuld. Onder meer Liam Gallagher, Pendulum en Dizzee Rascal reizen aankomend voorjaar af naar Mayrhofen. 

Ben jij een wintersportfanaat en eveneens groot fan van festivals? Dan biedt Snowbombing misschien wel jouw ideale vakantie. Je kunt hier genieten van sneeuwwitte pistes en ’s avonds losgaan op de tofste acts. Met de eerste namen kan de voorpret echt beginnen. Naast Pendulum en Liam Gallagher geven nog veel meer namen acte de présence. Benieuwd wie er te bewonderen zijn in dit winterwonderland? Check dan snel de onderstaande video.

Snowbombing 2018

Snowbombing is een bijzonder evenement in Mayrhofen (Oostenrijk). Je kunt er namelijk keihard wintersporten terwijl je tegelijkertijd rondhupt op een van de grootste festivalterreinen van de Alpen. Naast de krijtwitte pistes, kun je ook jouw ei kwijt bij de talloze prachtige stages of ontspannen in de spa’s & saunas. Daarnaast kun je genieten van de Oostenrijkse cuisine of deelnemen aan unieke activiteiten of excursies.

Met de aankondiging van onder meer Liam Gallagher en Pendulum zijn de eerste namen bekend. Snowbombing biedt legio arrangementen om jouw festivalervaring onvergetelijk te maken. De prijzen beginnen vanaf ongeveer € 283,-. Hiervoor krijg naast toegang tot het festival ook vijf overnachtingen cadeau. Tickets zijn te koop via de officiële website.