Het is ‘Wonderful Wonderful‘ voor fans van The Killers. Niet alleen kun je kaarten scoren voor de concerten in de Ziggo Dome en het Sportpaleis . Ook brengt de band haar nieuwste album uit.

Het album trapt af met titeltrack ‘Wonderful Wonderful’, wat ook de naam is van het vijfde album van de band. Met het nieuwe album wordt The Killers persoonlijker dan ooit. Het is namelijk de eerste keer dat songwriter Brandon Flowers persoonlijke verhalen verwerkt in zijn teksten. Zo gaan onder ander ‘Rut‘ over zijn vrouw die kampt met PTSS en depressie. Het laatste nummer ‘Have All The Songs Been Writen’ komt vanuit het writersblock waar Flowers mee kampte, zo geeft de frontman aan tegenover Q Magazine. Bono wees Flowers op de titel van het nummer en zorgde zo voor nieuwe inspiratie. Op het laatste nummer van het album is ook Mark Knopfler van Dire Straits te horen.

Ben je benieuwd naar het meest persoonlijke album van The Killers tot nu toe? Check Wonderful Wonderful hieronder.

The Killers

Het jaar 2018 begint mooi voor The Killers, aangezien ze meteen op tour mogen. In januari en februari speelt de band shows in Noord-Amerika. Later trekt de band langs de grootste concertzalen van Europa, waaronder het Sportpaleis en de Ziggo Dome. Afgelopen zomer heeft de band ook een tour door Europa gemaakt. Zo hebben de heren op het Servische ‘Exit Festival’ opgetreden. Nu The Killers ook naar Nederland en België komt, is een bezoekje aan Pinkpop of Rock Werchter niet uit te sluiten.