Noel Gallagher’s High Flying Birds met nieuw album naar AFAS Live

Noel Gallagher's High Flying Birds
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

What A Life! Noel Gallagher’s High Flying Birds komen in 2018 naar Nederland! De band zal met een nieuw album op zak de AFAS Live op 19 april betreden. Ook in België is de band te zien, op 6 april wordt Vorst Nationaal aangedaan.

Het derde album van Noel Gallagher’s High Flying Birds, Who Built The Moon?, zal op 24 november 2017 uitkomen. Met dit album op zak zal de band vervolgens op wereldtournee gaan waarbij het onder meer Nederland en België aandoet. Tickets voor deze optredens gaan op 28 (België) en 29 (Nederland) september in de verkoop.

In de afgelopen jaren was de band een graag geziene gast op de festivals. Het is nog even afwachten of de band na de wereldtournee ook de festivals langsgaat.

Wil jij alvast opwarmen voor deze optredens? Bekijk dan nu een festivalconcert terug.

Noel Gallagher

"<yoastmark

Noel Thomas David Gallagher is een Engelse muzikant en singer-songwriter die we natuurlijk allemaal kennen van Oasis, de legendarische band waarin hij samen met broertje Liam Gallagher speelde. In augustus 2009 besloot hij niet langer meer samen te kunnen werken met Liam en de band te verlaten. Hierna is hij onder de naam ‘Noel Gallagher’s High Flying Birds’ een solocarrière begonnen. Zijn laatste album, Chasing Yesterday, stamt uit 2015. In november 2017 wordt het derde album van de band gereleased. Met de High Flying Birds stond Noel de afgelopen jaren op Lowlands, Pukkelpop, Isle Of Wight, Best Kept Secret en Rock Werchter.