Hoewel het huidige festivalseizoen pas net tot zijn einde loopt, kun je alvast weer de eerste tickets scoren voor volgend jaar. Zo start vandaag de pre-sale van het Tsjechische Colours of Ostrava 2018. Nog nooit van gehoord? Bekijk dan ook zeker de recent gepubliceerde aftermovie van dit jaar.

De pre-sale voor Colours of Ostrava is van start gegaan. Het festival dat plaatsvindt in het Tsjechische Ostrava is vooral bekend om zijn indrukwekkende en oogstrelend locatie: geen festivalweide, maar een oud en verlaten industriegebied dient als decor van Colours of Ostrava. Als dat je niet kan overtuigen om eens een bezoekje te brengen dan helpt wellicht de ticketprijs je over de drempel. De eerste 9000 tickets voor het vierdaagse festival (18-21 juli) gaan namelijk voor een kleine € 80,- over de toonbank. Dat zijn nog eens prijzen!

Aftermovie 2017

Festivalgangers die op de editie van dit jaar aanwezig waren, kunnen sinds enkele dagen nagenieten met de officiële aftermovie. Voor wie nog nooit van het festival heeft gehoord, biedt het filmpje de uitgelezen kans voor een mooie kennismaking. Lees ook vooral eens ons festivalrapport van Colours of Ostrava 2017 om een beter beeld te krijgen van deze relatief onbekende festivalparel.

Colours of Ostrava 2018

Foto: Matyas Theuer / Colours of Ostrava
2015

Colours of Ostrava is een vierdaags festival dat jaarlijks wordt gehouden in Ostrava, Tsjechië. Eerder schreven we al over de bijzondere sfeer van het festival en de bijbehorende opmerkelijke locatie. De editie van 2018 vindt van 18 tot en met 21 juli plaats. De eerste pre-sale tickets gaan voor een kleine € 80,- over de toonbank. Als je meer informatie over het festival wilt, dan kun je terecht op de officiële festivalwebsite.