Iedereen heeft zo zijn eigen eeltrituelen op een festival. De één wil koste wat kost zijn vitaminegehalte op peil houden. De ander werkt alles wat op zijn pad komt naar binnen. Ben jij nou benieuwd wat voor een type festivaleter jij bent? Ontdek het in de nieuwe FestiQuiz!

Lollapalooza Berlijn staat voor de deur. Dat betekent muziek, kunst, dans maar daarnaast natuurlijk ook eten. Eerder kon je al ontdekken wat voor een type festivalganger jij bent met een kijk op je drinkgedrag. Nu nemen we het eetgedrag onder de loep. Kom jij vaak brak uit je tent en kan je niet eens denken aan het verwerken van een hap voedsel? Of komt toch elke ochtend het keukenprinsesje in jou naar boven en bereid je een voedingsrijk ontbijt die alle voedingsstoffen van de schrijf van vijf bevatten? Geef in de quiz aan welke antwoorden het best bij jou van toepassing zijn. Vervolgens vertellen wij je wat voor een type festivaleter jij bent.

Lollapalooza Berlin

Foto: Johannes Riggelson/Lollapalooza Berlin 2016

Vorig jaar vond Lollapalooza Berlijn nog plaats op Treptower Park, dit jaar is Rennbahn Hoppegarten de plek waar het allemaal moet gebeuren. De festiviteiten nabij de Duitse hoofdstad worden gehouden op 9 en 10 september 2017. Kaarten voor het festival zijn nog te koop: voor €149,- ben je er het hele weekend bij. Daarnaast zijn er ook dagtickets, VIP-tickets en Platinum-tickets te verkrijgen. Wil je weten hoe het vorig jaar was? Check ons festivalrapport van 2016.

Tickets voor Lollapalooza Berlin 2017