Het is weer tijd voor de ultieme afrekening. Zoals ieder jaar sluiten we het festivalseizoen af met de Festivalacts Top 100: de lijst met de beste festivaloptredens van afgelopen zomer. De stembussen zijn zojuist geopend!

Het festivalseizoen is ten einde. Tijd om terug te kijken. Van 4 tot 17 september kun je weer stemmen op de allermooiste, -tofste, -briljantste, -beste en meest bijzondere festivalacts het afgelopen festivalseizoen. Uiteindelijk vatten we die stemmen op maandag 18 september samen in de Festivalacts Top 100 van 2017.

Festivalacts Top 100

De komende weken blikken we terug op de geweldige tijd die we afgelopen zomer hebben gehad en laten we enkele prominente spelers aan het woord om hun favoriete act van 2017 te pushen. Maar uiteindelijk bepaal jij wie de opvolger wordt van Arcade Fire (2014), Muse (2015) en De Staat (2016). Dus: stemmen maar!

Naar de stempagina
DELEN
Robin
Eindredacteur Festileaks. Student aan de Universiteit Twente en oud-voorzitter van Stukafest Enschede. Voorliefde voor zowel oud als nieuw: van Jimi Hendrix & Neil Young tot Flume & Arctic Monkeys.