Afgelopen dinsdag speelde The Killers voor het eerst zijn nieuwe nummer ‘The Calling’  tijdens een concert in Londen. Dit nummer is een van de tracks op het nieuwe album Wonderful Wonderful dat 22 september wordt uitgebracht!

In Brixton Academy, Londen, stonden honderden concertbezoekers verbaasd te kijken. The Killers speelde namelijk het nieuwe nummer ‘The Calling’ voor het eerst live! Wat de primeur  zo bijzonder maakte, was dat het werd ingeleid door Hollywood-acteur Woody. Een aantal zinnen werd voorgedragen waarin duidelijk werd dat Jezus een blinde man helpt door hem zijn zicht terug te geven. Frontman Brandon Flowers kwam na de passage het podium weer op en de band speelde voor het eerst zijn nieuwe track. Hieronder is het nieuwe nummer te zien.

Wonderful Wonderful

the killers

De nieuwe track staat op nummer 9 op het nieuwe album. De band gaf eerder deze zomer al wat voorproefjes van het nieuwe album weg. Zo werd in juli de nummers ‘The Man’ en ‘Run for Cover’ uitgebracht. Hieronder hebben we de tracklijst van het nieuwe album voor je neergezet.

1. Wonderful Wonderful
2. The Man
3. Rut
4. Life to Come
5. Run for Cover
6. Tyson vs. Douglas
7. Some Kind of Love
8. Out of My Mind
9. The Calling
10. Have All the Songs Been Written

The Killers

Het jaar 2018 begint mooi voor The Killers, aangezien ze meteen op tour mogen. In januari en februari speelt de band shows in Noord-Amerika. Afgelopen zomer heeft de band ook een tour door Europa gemaakt. Zo hebben de heren op het Servische ‘Exit Festival’ opgetreden. Helaas is er nog niks te zeggen of The Killers in 2018 naar Nederland komt, maar het zou zeker een mooi begin van het festivalseizoen zijn als Flowers en co. Europa meepakken in de komende maanden daarop.