De komende weken blikken we terug op het afgelopen festivalseizoen. Dat doen we samen met jou door de befaamde ‘Festivalacts top 100’ samen te stellen. Maar je kan als artiest natuurlijk geen stemmen krijgen als je niet komt opdagen. Weet jij nog waarom deze artiesten hun optreden afzegden?

Misschien heb je het wel eens meegemaakt, je koopt kaartjes voor een festival en je kijkt enorm uit naar die ene artiest. En dan, een paar dagen voor het feest losbarst, zegt de artiest z’n optreden af. Hartstikke vervelend natuurlijk, maar meestal zit er wel een reden achter. Heb jij het festivalnieuws op de voet gevolgd en weet jij nog waarom deze artiesten hun optreden afzegden? Doe nu de FestiQuiz en laat maar eens zien hoe goed jij op de hoogte bent dit jaar!

Festivalacts Top 100

De komende weken blikken we terug op de geweldige tijd die we afgelopen zomer hebben gehad en laten we enkele prominente spelers aan het woord om hun favoriete act van 2017 te pushen. Maar uiteindelijk bepaal jij wie de opvolger wordt van Arcade Fire (2014), Muse (2015) en De Staat (2016). Dus: stemmen maar!

Naar de stempagina!

 

DELEN
Ruben
Speelt alles van Golden Earring en Muse, tot Sampha en Vivaldi af op zijn aftandse platenspeler. Is eigenlijk te arm om festivalfanaat te zijn en is er heilig van overtuigd dat Kendrick Lamar de beste rapper ooit is.