Nog twee weken wachten en dan maakt Download de eerste namen bekend! Via de website laat de organisatie weten dat fans niet lang meer hoeven te wachten op de bekendmaking van ‘huge headliners’.

Het Engelse festival vindt in 2018 plaats van 8 tot en met 10 juni, één week voor Pinkpop. Wellicht zien we dus één of meerdere headliners terug in Landgraaf. Wil je nu al een kaartje kopen voor dit hardrock-feestje? Wacht dan niet te lang! Je kunt namelijk nog maar één week early birds tickets kopen, daarna gaan de ticketprijzen omhoog.

Download 2018

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Download 2018 vindt plaats van 8 tot en met 10 juni in Donington Park, Engeland. Vorig jaar waren onder andere System of a Down, Biffy Clyro en Aerosmith de headliners van het festival. In 2017 was er voor het eerst ook een Spaanse variant van Download. De Franse versie van het festival beleefde dit jaar een tweede editie. De derde editie zal plaatsvinden van 15 tot en met 17 juni. De eerste namen voor de aankomende editie worden in ieder geval binnenkort bekendgemaakt. Tickets voor het Engelse hardrockfestival kun je nu al kopen via de website.