Het Duitse metalfestival With Full Force maakte afgelopen weekend de eerste namen bekend. Onder andere Bullet for My Valentine zal naar Löbnitz afreizen.

With Full Force vindt komend jaar plaats van 14 tot en met 16 juni. Dat is hetzelfde weekend als Pinkpop. Een week later is Graspop. Dat betekent nieuwe geruchten voor deze 2 festivals!

Naast Bullet for My Valentine maakte de organisatie nog zestien andere namen bekend. Alle namen zijn hieronder te zien.

 • Booze & Glory
 • Bullet For My Valentine
 • Caliban
 • Dagoba
 • Dritte Wahl
 • Employed To Serve
 • For I Am King
 • Kanzler & Söhne
 • Lionheart
 • Madball
 • Manos
 • Oceans Ate Alaska
 • Perkele
 • Pro-Pain
 • Psychostick
 • Unleashed

 

Bullet for My Valentine

Bullet For My Valentine
Foto: Rudy de Doncker

Bullet for My Valentine heeft dit jaar een live album uitgebracht. Op Live From Brixton: Chapter Two speelt de band hun volledige debuutalbum The Poison, maar dan “in concert”. De voormalige Nirvana en Metallica coverband tourt begin volgend jaar door de Verenigde Staten en Mexico. Helaas, staat er geen Europese clubtour gepland. Met de aankondiging voor With Full Force kunnen fans wel hopen op een festivalshow in de Benelux.

With Full Force 2018

With Full Force is een Duits metalfestival dat jaarlijks plaatsvond op een zweefvliegveld bij Löbnitz in Duitsland. Sinds vorig jaar is het festival verplaatst. Dit komt doordat de organisatie niet meer kon voldoen aan de veiligheidseisen die het vliegveld stelde. Het festival is nu uitgeweken naar de museum- en evenementenlocatie Ferropolis, in de buurt van Gräfenhainichen. Eerdere jaren stonden bands als Iron Maiden, Motörhead en Slipknot al op het festival. Voor de 24e editie zijn al zeventien namen bekend. Onder andere Bullet for My Valentine staat op het affiche. Voor meer informatie over tickets kun je de website van het festival bezoeken.