Eerste namen voor Reload 2018 bekend

Reload Festival // 26.08.2016 // Foto: Jessika Wollstein

Gisteren maakte Reload Festival haar eerste namen bekend. Op het affiche van 2018 staan onder andere Sick Of It All, Eskimo Callboy en Sepultura.

Het affiche voor Reload begint vorm te krijgen. Eerder liet het festival weten dat het haar early bird tickets heeft uitverkocht. Reguliere tickets voor het festival in 2018 zijn verkrijgbaar via de officiële site. En dat belooft toegang tot het festival waar onder meer de volgende bands te zien zullen zijn:

– Sick of it All
– Eskimo Callboy
– Sepultura
– Madball
– Prong
– Torfrock
– Pro-Pain
– Kaiser Franz Josef
– Ryker’s
– Annisokay
– Booze & Glory
– Ze Gran Zeft

Reload

Reload is een rock-, heavy metal- en punkfestival in het noorden van Duitsland. Dit jaar barst in het pittoreske plaatsje Sulingen op 24 en 25 augustus het feest los tijdens de twaalfde editie. Al sinds 2006 een geliefd oord voor metalheads, punkers en rockliefhebbers. Het festival trok in 2017 meer dan 10.000 bezoekers voor maarliefst 29 bands op een killer mainstage. Vorig jaar traden onder andere Amon Amarth, Heaven Shall Burn, Bullet For My Valentine en Trivium op. Met Reload maar één week voor Lowlands zou het zomaar kunnen dat namen uit de complete line-up verschijnen in Biddinghuizen.

Wil jij met ons speculeren over de ontbrekende namen van dit affiche en dat van andere festivals? Neem een kijkje op ons forum!