Festivalconcert van de week: Queens of the Stone Age op Lowlands 2014

qotsa

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Queens of the Stone Age op Lowlands 2014. 

Afgelopen zomer stonden ze als surprise act op Leeds Festival. Misschien kunnen we volgend jaar wel van ze genieten op Rock Werchter. Queens of the Stone Age zit zeker niet stil! Ze zijn momenteel namelijk weer druk bezig met hun tour door Europa. Met volgende maand, een show in de Ziggo Dome. Om alvast in de stemming te komen is het festivalconcert van deze week: Queens of the Stone Age op Lowlands 2014.

Queens of the Stone Age


De Amerikaanse groep rondom zanger Josh Homme is een graag geziene gast op festivals. Met hun albums Songs for the Deaf, Rated R en het meest recentelijke Villains lieten ze de muziekwereld tot op de grondvesten trillen. Met ‘No One Knows’, ‘My God is the Sun’ en ‘Feel Good Hit of the Summer’ heeft de band bovendien een aantal ware festivalanthems tot hun beschikking. In 2018 maakt de band dus weer een rondje langs de Europese zomerfestivals. Waar hoop jij de groep te zien?

Meer festivalconcerten?

Behoefte aan nog meer (festival)concerten? Wil je herinneringen ophalen van de afgelopen festivalzomer of opwarmen voor wat nog komen gaat? Check het Festileaks YouTube kanaal.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.