Het festivalseizoen van 2017 kende enkele geweldige headliners. Wat dacht je van Foo Fighters, The xx en natuurlijk de beste festivalact van 2017: Radiohead. Nu de festivals weer achter ons liggen is het tijd om vooruit te kijken. Wij zijn enorm benieuwd welke headliners er op jouw verlanglijstje staan voor 2018.

Met het festivalseizoen van 2017 nog vers in ons geheugen denken we misschien nog helemaal niet aan volgend jaar. Maar de geruchtenmolen voor de grote en kleinere festivals begint alweer langzaam te draaien. De eerste headliners druppelen zelfs al naar binnen. Zou Kendrick Lamar dé headliner kunnen zijn van Woo Hah! 2018? Zien we The War On Drugs op het hoofdpodium van Down The Rabbit Hole? Of hoop je dat Pearl Jam nu dan écht naar Pinkpop komt? Laat het ons weten in de Festitinder! Heb je de artiest in kwestie altijd al eens live willen zien? Swipe naar rechts. Hoop je dat de artiest lekker thuis blijft? Swipe dan naar Links.

Festitinder

DELEN
Ruben
Speelt alles van Golden Earring en Muse, tot Sampha en Vivaldi af op zijn aftandse platenspeler. Is eigenlijk te arm om festivalfanaat te zijn en is er heilig van overtuigd dat Kendrick Lamar de beste rapper ooit is.