Groot nieuws voor fans van de Foo Fighters! Nadat de band via social media al naar Engelse shows hintte, is het verlossende woord eruit: de Amerikaanse band geeft 2 dagen na Pinkpop 2018 maar liefst 3 shows in Engeland. 

Op dinsdag 19 juni zullen de Foo Fighters in Manchester optreden. Op vrijdag 22 en zaterdag 23 juni zal de band te zien zijn in Londen. Tickets voor deze concerten gaan volgende week vrijdag (20 oktober) in de verkoop.

De oplettende lezer heeft het waarschijnlijk al door, de Amerikaanse band staat slechts 2 dagen na Pinkpop in Engeland. De kans dat we de Foo Fighters op Pinkpop 2018 zien is dus flink toegenomen.

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Festivaltour

Afgelopen jaar keerde de band terug naar Europa na een gecancelde tour in 2015. Ze stonden onder andere op Rock Werchter, Glastonbury en Roskilde. Nog niet alle shows die ze in 2015 hebben afgezegd, zijn ingehaald. Met deze aankondiging is de kans groot dat de band ook deze shows in gaat halen, waaronder het optreden op Pinkpop.

Foo Fighters

Met negen studioalbums, tientallen hits en wel honderden shows heeft Foo Fighters eigenlijk geen introductie meer nodig. De band van voormalig Nirvana-drummer Dave Grohl is al jarenlang een van de grotere namen onder de rockbands. Afgelopen jaar waren ze te zien op onder andere Rock Werchter en Glastonbury.