Foo Fighters post sinds vanochtend hints op hun Twitter. De hints bestaan uit een foto van bandleden en een Britse vlag op de achtergrond. Betekent dit dat er een Britse tour aan zit te komen?

Vanochtend om 09:00 uur verscheen de eerste foto op Twitter. Precies drie uur later kwam de tweede online. Op de foto’s zijn twee bandleden te zien, namelijk Chris (gitarist) en Rami (toetsenist). Nu is het nog even afwachten of er ook echt elke drie uur een foto geplaatst zal worden. Dat zou betekenen dat vanavond om 20:00 uur het laatste bandlid online zal komen. Of dan ook meteen het nieuws bekend gemaakt wordt is nog even afwachten.

UPDATE: De derde tweet verscheen 2 uur na de tweede, hieronder zie je alle 3 de tweets.

Op Twitter speculeren fans al over de mogelijkheden. Vrijwel iedereen verwacht een tour door het Verenigd Koninkrijk. Maar waar en hoeveel is nog een groot vraagteken.

Festivaltour

Afgelopen jaar keerde de band terug naar Europa na een gecancelde tour in 2015. Ze stonden onder andere op Rock Werchter, Glastonbury en Roskilde. Maar veel festivals die ze in 2015 hebben afgezegd, zijn dus nog niet ingehaald. Zouden deze hints kunnen betekenen dat we ze volgend jaar terugzien op de festivals?

Foo Fighters

Met negen studioalbums, tientallen hits en wel honderden shows heeft Foo Fighters eigenlijk geen introductie meer nodig. De band van voormalig Nirvana-drummer Dave Grohl is al jarenlang een van de grotere namen onder de rockbands. Dit jaar waren ze te zien op onder andere Rock Werchter en Glastonbury.