Op countryfestival Route 91 Harvest in Las Vegas zijn vannacht tijdens een schietpartij meer dan 50 doden en rond de 200 gewonden gevallen. De dader is inmiddels neergeschoten.

De schutter opende het vuur op het publiek tijdens de afsluiting van het festival. Jason Aldean was op dat moment aan het optreden. Voor zover bekend staat het aantal slachtoffers op rond de 200 gewonden en meer dan 20 doden, maar dit aantal loopt met een razendsnel tempo op.

Media meldt dat de dader inmiddels uitgeschakeld is. Toch verzoekt de politie iedereen in Las Vegas verzocht om uit de buurt te blijven van Mandalay Bay, het gebied waar het incident plaatsvond.

Route 91 Harvest

 

Route 91 Harvest is een driedaags countryfestival wat plaatsvindt in Mandalay Bay, Las Vegas. De editie van dit jaar werd gehouden van 29 september tot en met 1 oktober. Er waren onder andere optredens van Eric Church, Sam Hunt en Jason Aldean. Het festival heeft zelf nog geen statement uitgebracht.

 

 

DELEN
Amber
Student Media, Informatie & Communicatie. Verslaafd aan concerten, festivals en eigenlijk gewoon muziek in het algemeen. Favorieten: Kendrick Lamar, Muse, Arctic Monkeys, Anderson .Paak en The xx. Daarnaast trots lid van de nieuwsredactie en tevens mede-verantwoordelijk voor het Spotify-kanaal van Festileaks.