Nick Cave & The Bad Seeds staat slechts twee dagen voor aanvang van Best Kept Secret op de planken in Dublin. Steken de heren na deze show de Noordzee over om ook Hilvarenbeek te betoveren? 

De kans dat de Australische rockband inderdaad te zien is op Best Kept Secret is zeker reëel. Na hun optreden in een uitverkochte Ziggo Dome eerder dit jaar, verklapte Cave en kompanen al hun terugkeer naar Nederland in 2018. Nu bekend is dat zij 6 juni in Dublin spelen, lijkt hun komst naar Best Kept Secret steeds plausibeler te worden. Het festival in Hilvarenbeek gaat namelijk slechts twee dagen later van start.

Ook op ons forum wordt al druk gespeculeerd over een show van de heren op Best Kept Secret of Down The Rabbit Hole. Gaat Nick Cave & The Bad Seeds de Noordzee-oversteek wagen? Laten we het hopen!

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Nick Cave & The Bad Seeds

In 1983 richt de Australische zanger en pianist Nick Cave samen met Mick Harvey en Blixa Bargeld de band Nick Cave & The Bad Seeds op. De band wordt door velen gezien als één van de meest originele alternatieve rockbands. De bezetting van de band wijzigt door de jaren heen geregeld, waarbij Nick Cave steeds als stabiele factor overblijft. Inmiddels heeft de band al maar liefst 16 studioalbums uitgebracht. Het meest recente album Skeleton Tree dateert uit 2016 en werd lovend ontvangen door zowel fans en critici.

Op welk festival hoop jij Nick Cave & The Bad Seeds volgend jaar te zien? Discussieer alvast mee op ons forum en blijf op de hoogte van de laatste geruchten.