Laten we het eens over één van de naarste momenten van een festival hebben, de ochtend. Het enige wat erger is dan de ochtend op een festival is de laatste ochtend. Toch moeten we er op een meerdaags allemaal aan geloven. Iedereen gaat anders om met die gevreesde vroege momenten. Wat voor festival-ochtendtype ben jij? Ontdek het met de nieuwe FestiQuiz!

Je gaat natuurlijk niet naar een festival voor een goede nachtrust, slapen kan je thuis ook. Toch ontkom je er niet aan, er zijn maar weinig mensen die een heel weekend zonder slaap kunnen. Aan slaap zit helaas altijd een nadeel verbonden, het wakker worden. Misschien ben je wel helemaal fris en fruitig, maar een kater kan altijd op de loer liggen. Hoe ga jij met de ochtenden op een festival om? Ga jij de ochtend als een ware strijder tegemoet, of blijf je net zo lang liggen tot de ochtend (en de kater) weggaat? Doe de quiz, dan vertellen wij jou wat voor festival-ochtendtype jij bent!

De quiz