Voorverkoop Hellfest gaat van start

Photo: Eva Wendt / Festileaks

Zonder de bezoekers enig idee te geven wie deze zomer door de microfoon brult, gooit Hellfest haar ticketloketten open. Vanaf vandaag zijn de weekend tickets online te koop.

Hellfest start vandaag haar online voorverkoop voor de editie van 2018. Weekend tickets zijn te koop op de officiële site van Hellfest, voor 199,- per stuk. Voorlopig is er nog niets bekend over de line-up van 2018, maar gezien de line-up van vorig jaar schrikt menig metalfan daar vast niet van terug. De fans van Hellfest hebben hun enthousiasme al laten blijken door eigen posters te maken. Vorig jaar stonden onder andere Deep Purple, Aerosmith, Linkin Park, Prophets of Rage en Slayer op de planken. Dat belooft veel goeds voor deze editie. En met Hellfest maar één weekje na Pinkpop, is het de vraag welke luide legendes te aanschouwen zijn op Nederlandse bodem.

Hellfest

Hellfest is een rock-, metal- en punkfestival in het westen van Frankrijk. Van 22 tot en met 24 juni 2018 zal het plaatsje Clisson weer een broeinest van punkers en metalheads worden. De ‘pelgrimage voor metalheads’ trok afgelopen jaar meer dan 350.000 bezoekers. Met drie hoofdpodia is er genoeg ruimte voor allerlei iconen uit de heavy metal, bekende punkhelden en nieuwe pioniers in de rockmuziek. Acts grunten tot in de late uurtjes, en denk maar niet dat je ervan af komt zonder een van de legendarische moshpits te hebben meegemaakt.

Hellfest Logo

Hellfest 2024

Locatie
Frankrijk
Clisson, Frankrijk
Datum 27-30 juni 2024
Tickets Kopen