Advertisement

NorthSide 2018 strikt Björk

Bjork

Opnieuw een kersverse naam voor NorthSide 2018. Het Deense festival kondigde zojuist de komst van Björk aan.

NorthSide heeft er zin in deze week. Na de aankondiging van onder meer Tyler, The Creator en Aurora eerder deze week, voegt de organisatie vandaag het IJslandse multitalent Björk toe aan de line-up. Het Deense festival verzekerde zich in een vroeger stadium ook al van de muzikale kunsten van Queens of the Stone Age en The National.

Met de bevestiging op NorthSide 2018 is Björk direct ook een kanshebber voor Best Kept Secret. Beide festivals vinden namelijk in hetzelfde weekend plaats.

 

Björk

https://www.youtube.com/watch?v=6j4zTyArY4A

Met haar 51 jaar is Björk Guðmundsdóttir misschien niet meer de jongste, maar muzikaal gezien is daar weinig van te merken. Al 40 jaar lang beweegt ze zich vrijelijk door vele genres en kan met recht een IJslandse muzikale legende worden genoemd. Waar het in 1977 begon met het album Björk verschijnt eind november alweer het tiende studioalbum, genaamd Utopia.

NorthSide 2018

NorthSide 2018 vindt plaats van 7 t/m 9 juni in het Deense Aarhus. Het festival valt in hetzelfde weekend als Best Kept Secret. Een weekendticket voor het Deense festival heb je al voor 1635,- Deense kronen,  en koop je hier. Vorig jaar stonden onder andere Radiohead, Frank Ocean, The Prodigy en The 1975 op het festival.

Wil je speculeren over nieuwe geruchten? Neem dan vooral eens een kijkje op ons forum.

NorthSide Logo

NorthSide 2024

Locatie
Denemarken
Aarhus, Denemarken
Datum 6-8 juni 2024
Line-up
Pulp
Massive Attack
KAYTRANADA
Tickets Kopen