Geld Lowlands pas terug in september 2021

Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Kaartjes van Lowlands 2020 blijven geldig tot 2021. Wie dan niet kan, krijgt echter volgend jaar september pas het geld terug.

Dit jaar gaat Lowlands vanwege het coronavirus niet door. Mensen die al kaarten gekocht hadden, kregen een e-mail van Ticketmaster. Gekochte tickets blijven geldig voor Lowlands 2021. Ook kunnen kaarten worden omgezet in tegoed om bij een ander evenement in te wisselen. Tot slot mogen mensen hun geld terugvragen. Wie dit wil doen, krijgt het bedrag echter pas één maand na de nieuwe datum van het verplaatste evenement terug. Aangezien Lowlands volgend jaar van 20 tot en met 22 augustus plaatsvindt, krijgen tickethouders pas in september 2021 hun geld terug.

Dit is onderdeel van een regeling met de overheid, die is opgezet om de culturele sector te steunen. Deze sector krijgt door de coronacrisis een grote klap, vooral doordat er tot september geen evenementen mogen plaatsvinden. Daarom riep de evenementenindustrie al eerder mensen op hun tickets te bewaren, om later te kunnen genieten en de sector te helpen tijdens deze crisis.

Mocht je je kaarten willen omzetten in een tegoed, dan heb je twee jaar de tijd om dit bedrag te besteden. Als je dit in die tijd niet hebt opgemaakt, wordt het resterende geld automatisch teruggestort. Door tickets in tegoed om te zetten, steun je de sector ook.

Lowlands 2021 From Home

Dit weekend geen Lowlands. Alweer. Dat hakt erin, maar aan ons allen de taak om de vibe van het door ons zo geliefde polderfestival springlevend te houden. Het is dus (toch nog) Lowlands-week op Festileaks. We pakken de hele week uit met tal van specials rondom Lowlands: van een online escape room, via een reeks terugblikken en artiest spotlights tot een verkiezing naar de beste LLine-up ooit. Share the LLove!

Lowlands Logo

Lowlands 2021

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 20-22 augustus 2021
Tickets Niet meer beschikbaar.