Lollapalooza Berlin Programma 2017

Lollapalooza Berlin Programma 2017

Wat ooit begon als een rondreizend festival vestigde zich in 2005 in het Grant Park in Chicago: Lollapalooza. Maar dat was voor de organisatie niet genoeg en dus werd er een Lollapalooza uit de grond gestampt in Argentinie, Chili en Brazilië. In 2014 was het de beurt aan de Europa en wel in Berlijn: Lollapalooza Berlin.

Lollapalooza Berlin 2017 wordt de derde editie en het festival kent ook de derde locatie. Vliegveld Tempelhof en Treptower Park waren de afgelopen twee edities het decor. Waar het festival in 2017 neerstrijkt is nog niet bekend. Wel is bekend dat Lollapalooza Berlin wederom twee dagen zal duren: 9 en 10 september 2017. Het festival heeft vier podia: Main Stage 1, Main Stage 2, Perry’s Stage en Alternative Stage.

Het festival kent een verscheidenheid aan muziek en publiek. Niet alleen stonden de afgelopen twee jaren grote namen als Kings of Leon, Muse en Radiohead op het programma, maar ook wordt er veel aandacht besteed aan de dancemuziek. Martix Garrix en Dimtri Vegas & Like Mike zijn maar twee van de vele dance-act die op het dance-podium, Perry’s Stage, stonden. Lollapalooza Berlin kent daardoor een publiek van zowel dance-liefhebbers en fans van de gitaren. Ook kinderen worden in het zonnetje gezet met een speciale kids area.

Lolla Berlin kende een moeizame start. Met de line-up was niks mis – onder andere Muse, The Libertines, Macklemore & Ryan Lewis, Tame Impala en Bastille stonden in 2015 op het festival – maar de organisatie had last van kinderziektes. Lange rijen bij de toiletten en eten en drinken deden het festivalgevoel geen goed. In 2016 was dat al een stuk beter. Niet alleen waren de rijen grotendeels weg, ook was de sfeer in het Treptower park een stuk beter. De stijgende lijn is ingezet!

Wanneer we nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Lollapalooza Berlin programma 2017 vernemen lezen jullie dat uiteraard als eerste hier op deze pagina. Hieronder gaan we alle nieuws, geruchten en bevestigingen bijhouden. Houd dit dus zeker in de gaten. Vergeet daarnaast ook niet onze app te downloaden in de App Store of de Google play Store. Ideaal om zelf ook snel een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

[one_half]

Lollapalooza Berlin 2017 Informatie

Datum: 9 september 2017 (za) – 10 september 2017 (zo)
Locatie: n.n.b.
Tickets: www.lollapaloozade.com
Website: www.lollapaloozade.com
Lollapalooza Berlijn 2017 Forum: Lollapalooza Forum

[/one_half][one_half_last]

Eerdere Headliners Lollapalooza Berlin

2016: Kings of Leon – Radiohead
2015: Muse – Macklemore & Ryan Lewis

[/one_half_last]

Lollapalooza Berlin Programma 2017

[one_half] [/one_half] [one_half_last] [/one_half_last]