Paaspop Programma 2017

Paaspop 2017 is de 41e editie van het festival. Al sinds 1974 is het een van de grote openers van het Nederlandse festivalseizoen. Het was echter niet altijd zo groot als het nu is. De eerste edities vonden plaats in een gemeenschapshuis. Vanwege het grote succes werd het festival al snel verplaatst naar manege De Molenheide in Schijndel, waar het jaren lang plaats zou vinden. Inmiddels vindt het festival plaats in een grote tent naast De Molenheide.

Sinds 1985 vindt het festival standaard plaats tijdens Pasen, vandaar ook de naam Paaspop. Vanaf Eerste Paasdag zijn er drie dagen feest in Schijndel, waar tegenwoordig maarliefst 50.000 unieke bezoekers op afkomen.

Je hoeft je zeker niet te vervelen op Paaspop: het festival heeft inmiddels 10 verschillende podia en daarnaast zijn er vele verschillende plekken waar je kan eten en drinken. Het festival biedt een podium voor theater, muziek en stand-up comedy, maar ook voor literatuur en straatartiesten. Tijdens het driedaagse festival kan je je vermaken bij grote topacts, maar ook kan je nieuw talent ontdekken. Daarnaast kijk je je ogen uit: het festival is namelijk aangekleed met adembenemende decors en vele lichtjes. 'In een magische Las Vegas-achtige filmsetting komt de skyline van de prachtige sfeervolle circustenten en podia die allemaal hun eigen karakter hebben perfect tot zijn recht.', aldus de organisatie. Kortom: het is ieder jaar weer een feestje! Weten hoe het afgelopen jaar was? Lees dan hier ons festivalrapport van de vorige editie!

Nu het festivalseizoen van 2016 weer even voorbij is en met niet lang te gaan totdat we weer mogen genieten van de mooie optredens, is het speculeren voor de komende editie van Paaspop ook weer begonnen. Wie zien we volgend jaar op de Noord-Brabantse festivalweide? Inmiddels zijn twee headliners officieel bekend gemaakt. De twee headliners komen van eigen bodem en zijn Kensington en Doe Maar. Of Anouk een headliner is op het festival, is niet bekend. Twee jaar geleden stond ze wel, samen met Kensington, als headliner geprogrammeerd.

Wil jij op de hoogte zijn van het nieuws, de geruchten en de bevestigingen voor Paaspop 2017? Houd dan vooral deze pagina in de gaten, want op deze pagina kan je al het nieuws vinden! Vergeet ook zeker niet om mee te praten op ons forum, want daar lees je sommige geruchten zelfs eerder dan op andere plekken. Check ook onze app om ook onderweg als eerste alle nieuwtjes over Paaspop en andere festivals te horen! De app is zowel voor Apple- als Android-apparaten beschikbaar.

Paaspop 2017 Informatie

Wanneer: 14 april (vr) - 16 april (zo), tijdens Pasen
Waar: Festivalterrein De Molenheide, Schijndel (NL)
Tickets: www.paaspop.nl
Informatie: www.paaspop.nl
Paaspop 2017 forum: Forum

Headliners uit het verleden

2016: The Prodigy - Underworld - Golden Earring
2015: Kensington - Rudimental - Anouk
2014: The Prodigy - Guus Meeuwis - Kaiser Chiefs
2013: Skunk Anansie - The Gaslight Anthem - Kane
2012: Guus Meeuwis - Within Temptation - De Dijk

Paaspop 2017 Line-up

Vrijdag 14 april

- 257ers
- alle 365 goed
- Anouk
- Anti-Flag
- Asking Alexandria
- Baby Blue
- Bokoesam
- Call It Off
- Coone
- Daisy's DJ Team
- Dansado & De Feestneger
- De Sluwe Vos
- Dirtcaps
- Galactixx
- Haeken
- Kraantje Pappie
- Kyle Gass Band
- Moombahteam
- Mydy Rabycad
- Navarone
- Outrage
- Parkway Drive
- Puinhoop Kollektiv
- Stick To Your Guns
- UB40
- VANT
- Waylon
- Xixa
- Yung Internet

Paaspop 2017 Nieuws
Alles voor het festivalseizoen
Paaspop 2016 Aftermovie