Partners

Festileaks werkt samen met een aantal partners. Je ziet ze opgesomd op deze pagina.

 

Festival.Travel
Sinds 2012 werkt Festileaks al samen met Festival.Travel. Waar Festileaks unieke content creëert, zorgt Festival.Travel dat de festivalgangers de plaats van bestemming bereiken en een zorgeloze festivalvakantie beleven.

Al jarenlang brengt Festival.Travel duizenden festivalgangers naar locatie door middel van onze eigen festivaltreinen, festivalbussen en Interrail. Als officieel ticket- en reispartner van de festivals bieden ze niet alleen entreetickets en reizen aan, maar ook accommodaties en extra services vind je bij Festival.Travel. Hiernaast organiseren ze zowel in Nederland en Vlaanderen als op locatie pre- en afterparty’s om zo jouw festivalvakantie nog completer en onvergetelijker te maken.

Festival.Travel
See you abroad!

festival-travel


We Speak Music
We Speak Music is een online platform gespecialiseerd in unieke, door muziek geïnspireerde, content. Ze verbinden muziekliefhebbers met impactvolle verhalen, boeiende belevenissen en digitale innovaties. Er wordt gevierd dat muziek de enige taal is die overal in de wereld wordt gesproken en verstaan.

We Speak Music ontwikkelt herkenbare formats op maat. Impact wordt gecreëerd door het produceren van exclusieve content, with a twist. Inspirerende content die bereik en bekendheid genereert binnen een ‘connected community’ en het delen waard is.

WeSpeakMusic.tv
Let’s celebrate the universal language of music.

festival-travel