Interpol bevestigt zichzelf voor Pukkelpop en Sziget 2017

Interpol
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Interpol heeft zojuist bekendgemaakt dat de vijftiende verjaardag van het debuutalbum Turn On The Bright Lights, gevierd wordt met een Europese tour. En wat een feest, want ook Pukkelpop 2017 en Sziget 2017 staan op de agenda!

Via de Facebookpagina van Interpol werd een video gedeeld, waarin de Europese tour zich ontvouwt. Onder andere Boedapest (Sziget), Hasselt (Pukkelpop) en St. Malo (Route Du Rock) komen voorbij. Voor Nederland blijft het vooralsnog bij zaalshows in Groningen en Tilburg. Niet lang na de video verschenen de diverse shows ook op tourpagina van de band. Zien we daar nog precies 1 gaatje in de agenda voor Lowlands 2017?

[one_half]

[/one_half]

[one_half_last]

[/one_half_last]

Interpol

Interpol heeft de tour gepland om het 15-jarig jubileum van het album Turn On The Bright Lights te vieren. Het debuutalbum wordt tijdens de shows integraal gespeeld. Dit was echter niet het enige nieuws van de Amerikaanse band.  Naast deze jubileumtour, is de band druk bezig met de opvolger van El Pintor. Het zesde studio-album zal naar verwachting 2018 het levenslicht zien.

Pukkelpop 2017

Pukkelpop

Pukkelpop 2017 wordt gehouden van 16 tot en met 19 augustus in Hasselt, België. Op Interpol na zijn er nog geen namen bekendgemaakt. Wie de headliners worden van Pukkelpop 2017? In een overzicht hebben we alle kanshebbers op een rijtje gezet. Vorig jaar stonden onder andere The Chemical Brothers, Rihanna en LCD Soundsystem op het affiche. Benieuwd naar hoe vorig jaar was? Lees dan hier ons festivalrapport van Pukkelpop 2016!

 

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen