WIN: Complete festivalvakanties naar o.a. Sziget, EXIT en Lollapalooza Berlin

Rock Werchter 2016

Festival.Travel organiseert deze week een heus prijzencircus: iedere dag kun je een festivalvakantie winnen! Van EXIT Festival én Sea Dance Festival tot Electric Castle en van Sziget tot Lollapalooza Berlin. Wie weet ben jij er deze zomer bij!

Iedere dag vind je op de Facebook-pagina van Festival.Travel een nieuwe kans om een festivalvakantie te winnen. De eerste prijzen zijn er al uit gegaan: reizen naar Melt Festival in Duitsland en naar Rock en Seine in Parijs zijn reeds vergeven. Op de volgende prijzen maak je nog wel vol op kans:

  • Dinsdag 25 april: EXIT Festival + Sea Dance Festival + Interrail (Servië en Montenegro)
  • Woensdag 26 april: Lollapalooza Berlin + Interrail (Duitsland)
  • Donderdag 27 april: Balaton Sound + Balaton Sound Express (Hongarije)
  • Vrijdag 28 april: Sziget Festival + Sziget Retreat + Sziget Express (Hongarije)
  • Zaterdag 29 april: Electric Castle + Interrail (Roemenië)

Hoe doe ik mee?

Foto: Kamiel Scholten

Iedere winactie start om 12:00 uur op de Facebookpagina van Festival.Travel. Vervolgens heb je exact 24 uur de tijd om mee te doen. In iedere post vind je precies wat je moet doen om kans te maken. Vind je jouw naam vervolgens terug als winnaar op deze pagina? Dan heb jij eind april nog even een fantastische festivalvakantie in de wacht gesleept. Gefeliciteerd!

Festival.Travel

Al jarenlang brengt Festival.Travel duizenden festivalgangers naar locatie door middel van onze eigen festivaltreinen, festivalbussen en Interrail. Denk hierbij aan een busreis naar Rock Werchter of EXIT Festival, of een treinreis naar Sziget: het is allemaal mogelijk. Als officieel ticket- en reispartner van de festivals bieden ze niet alleen entreetickets en reizen aan, maar ook accommodaties en extra services vind je bij Festival.Travel. Hiernaast organiseren ze zowel in Nederland en Vlaanderen als op locatie pre- en afterparty’s om zo jouw festivalvakantie nog completer en onvergetelijker te maken. Check de website van Festival.Travel voor meer informatie.