Down The Rabbit Hole werd in 2014 in het leven geroepen als kleine broertje van Lowlands en viert vandaag alweer haar vierde verjaardag! Hoog tijd om terug te blikken naar de onvergetelijke momenten tot nu toe.

De ochtend voordat het festival in 2016 losbarst, staan de kranten er bol van: de meerderheid van het Verenigd Koninkrijk heeft te kennen gegeven uit de Europese Unie te willen stappen. Diverse artiesten, waaronder Everything Everything, distantiëren zich openlijk tijdens het optreden van de ‘Brexit’. PJ Harvey doet dit op een tikkie dramatische – maar o zo eigen – manier. Ze draagt het beroemde vers ‘No Man Is An Island’ voor, om vervolgens het wrange ‘Glorious Land’ in te zetten. Een onvergetelijk moment uit de geschiedenis van Down The Rabbit Hole. Maar er zijn er nog meer! Hoe ver reikt jouw kennis?

Down The Rabbit Hole 2017
Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Down The Rabbit Hole wordt in 2017 voor de vierde maal georganiseerd, wederom op locatie De Groene Heuvels, Beuningen. Het weekender festival vindt plaats van 23 tot en met 25 juni 2017 en heeft onder meer Oscar And The Wolf, Fleet Foxes, Moderat, Nicolas Jaar en Soulwax op het affiche staan. Afgelopen jaar is het festival uitgeroepen tot Mooiste Festival van 2016. Ben je nog niet eerder in het konijnenhol gesprongen? Check dan ons festivalrapport van de 2016 editie. Benieuwd naar wat er nu op het programma staat? Check dan onze playlist hieronder:

Neem je geen genoegen met een virtuele platenkast? Luister je liever naar echte cd’s of vinyl? Druk dan op onderstaande knop en neem een kijkje in onze speciale Down The Rabbit Hole platenwinkel!

Naar de Down The Rabbit Hole platenwinkel!