Het blokkenschema voor Lowlands is uit en door lastigste clashes is het weer ouderwets puzzelen geblazen. Tijd voor de grootste pre-festival uitdaging: je eigen spoorboekje bepalen. Bij welke acts sta jij vooraan en welke laat je links liggen? De nieuwe FestiQuiz helpt je op weg: vertel ons je voorkeuren en wij vertellen je welke act op Lowlands 2017 écht iets voor jou is!

Met honderden namen op het affiche is de keuze reuze. Ga jij op Lowlands voor de hitjes of wil je liever op muzikale ontdekkingstocht? Ben jij een echte rocker of toch een ware technofreak? Speel de FestiQuiz en kom erachter welke Lowlands-act perfect bij jouw festivalidealen past!

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Heb je behoefte aan nog meer advies? Hou dan onze website en facebookpagina in de gaten. In de aanloop naar Lowlands delen enkele prominente festivalgangers en bekende Nederlanders hun spoorboekje voor Lowlands 2017 met ons!

Lowlands 2017

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het is feest voor Lowlands dit jaar: het festival viert zijn 25-jarig jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden op 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere The xxMumford & Sons en Editors. Daarnaast onderging het terrein een grote make-over. Meer weten over Lowlands 2017? Check dan onze programmapagina of de website van het festival. Check hieronder ook onze speciale Lowlands Spotify-playlist om alvast in de stemming te komen.

DELEN
Boy
Chef Formatredactie en trots lid van de Festileaks Feestcommissie. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Student Human-Technology Interaction in Eindhoven en UX/UI Developer bij Appart Media. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de carnaval van toeten noch blazen.