Afgelopen zomer vierde Lowlands haar verjaardagsfeestje. De vijfentwintigste editie was dan ook in een mum van tijd uitverkocht en is er zeker een voor in de boeken. Er werd zowel vooruitgekeken als teruggeblikt en dat laatste gaan we nu ook met jou doen.

Wat weet jij nog van Lowlands 2017? Heb je alles goed onthouden of heeft de gezelligheid ervoor gezorgd dat je niet alles meer helemaal weet? Let’s find out in de nieuwe FestiQuiz!

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

In 2018 vindt Lowlands plaats van 17 t/m 19 augustus. Voor de 26e editie van het festival zijn (helaas) nog geen namen bekend. Afgelopen jaar waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners, maar er was natuurlijk veel meer te beleven. Van theater tot ballet en het maken van je eigen sokpop. Op Lowlands kan en mag alles. Ben je benieuwd wie je komend jaar kan zien in de Free State of LLow? Wij houden je natuurlijk op de hoogte! Ook kan je mee denken over de line-up van 2018 op ons forum.