Prophets Of Rage en meer naar Tinderbox 2018

Prophets of Rage
Foto: Caroline

Meer nieuws van Tinderbox! Vandaag mochten zij onder andere Prophets Of Rage en Alanis Morissette toevoegen aan het affiche.

Vorige week werd Depeche Mode al aangekondigd door het festival. Nu komen daar nog 7 andere namen bij. Benieuwd naar wie dat zijn? Check dan snel de Facebook-post hieronder!

Prophets Of Rage

Je neemt een aantal leden van Cypress Hill, Rage Against The Machine en Public Enemy, et voilà: je hebt de supergroep Prophets Of Rage. De band startte in 2016 met de Make America Rage Again Tour. Een naam die vooral bedoeld was als grote fuck you naar Donald Trump, die destijds volop in de strijd was voor de Amerikaanse verkiezingen.

Dat is gelijk ook de grote boodschap van de optredens van Prophets Of Rage: ‘Fight the power’, ‘unfuck the world’ en ‘fuck Trump’. De band is inmiddels een groot succes en mocht haar boodschap verspreiden op onder meer Rock Werchter en Pinkpop.

Tinderbox 2018

Tinderbox is een relatief nieuw festival in Odense, Denemarken. De eerste editie vond plaats in 2015, maar het festival heeft sinds die tijd al een paar grote namen weten te strikken. Zo stonden vorig jaar The Killers, Kings of Leon en Martin Garrix op Tinderbox te shinen. Eerder werd Depeche Mode al voor de komende editie bevestigd. Het festival gaat plaatsvinden van 28 tot en met 30 juni. Op de website vind je meer informatie.