Het geruchtenseizoen is in volle gang en de eerste headliners voor Pinkpop 2018 zijn zelfs al bekend. Hier zijn we natuurlijk enthousiast over, maar Pinkpop 2017 kunnen we niet zomaar vergeten. Daarom blikken we er nog een keer op terug in de vorm van een FestiQuiz!

Wat weet jij nog van Pinkpop 2017? Het festival zat ook dit jaar vol mooie momenten die we niet zomaar kunnen vergeten. Of toch wel? Ontdek het in de nieuwe FestiQuiz!

Pinkpop 2018

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop 2018 wordt de 49ste editie van het festival in Zuid-Limburg. Daarmee is het evenement in Landgraaf het oudste jaarlijks terugkerende festival ter wereld. Doordat Pinksteren komend jaar erg vroeg valt, is er een aantal weken geschoven met de data. Op die manier zou Pinkpop beter in het tourschema van de grotere artiesten passen. Foo Fighters en Bruno Mars zijn al bevestigd als headliner, wie wordt de volgende? Deel jouw mening op ons forum.

DELEN
Iris
Doordeweeks geld aan het verdienen om dit in het weekend weer uit te geven. Fan van bijna alles en iedereen, van Metallica tot Oliver Heldens en van Skrillex tot Oscar and the Wolf. Daarnaast wil ik overal heen dus #ripgeld.