De geruchtenmolen draait deze maanden overuren. Ook voor Down The Rabbit Hole zijn de eerste namen bekend gemaakt, met o.a. Queens Of The Stone Age en Nick Cave & The Bad Seeds. Maar wij zijn de vette namen, aankleding en zwoele dansnachten van 2017 ook nog niet vergeten. Jij toch ook niet? Test het in de nieuwe FestiQuiz!

Wat weet jij nog van de afgelopen editie van Down The Rabbit Hole? Herinner jij je nog elke minuut of heb je toch iets te diep in het plastic glaasje gekeken? Test in deze FestiQuiz hoeveel jouw hersens hebben weten te onthouden.

FestiQuiz

Down The Rabbit Hole 2018

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

En dan is het alweer tijd voor nummer vijf. In 2014 werd Down The Rabbit Hole (wij mogen ‘DTRH’ zeggen) uit de grond gestampt als ‘kleine broertje van Lowlands’, maar inmiddels heeft het wel bewezen meer dan dat te zijn. Het intieme festival heeft in zijn jonge bestaan vele Festileaks Festival Awards gewonnen, waaronder die voor mooiste aankleding en beste bereikbaarheid. In 2017 schreef onze reporter zelfs: DTRH is het leukste festival van Nederland. Ja hallo, vind je het dan gék dat we zo erg uitkijken naar juni?!

DELEN
Dianne
Redacteur & Chef Social Media. Sinds mijn eerste keer Pinkpop (2011) verslaafd aan festivals en concerten. Liefde voor o.a. Milky Chance, J.Bernardt, Foo Fighters, Editors, Muse, De Staat, Royal Blood, Lowlands, Rock Werchter en de wereld rondreizen.