It’s a wrap! We duiken bijna het nieuwe jaar in en blikken daarom nog een keer terug op het festivaljaar 2017. Het was een jaar vol fantastische optredens, mooie uitspraken en bijzondere geruchten. Wat weet jij er nog van? Test het in de laatste FestiQuiz van het 2017!

Wat weet jij nog van het festivaljaar 2017? Zitten alle hoogtepunten nog vers in jouw geheugen of zijn het slechts nog vage herinneringen? Laat je hersenen nog even kraken en ontdek hoeveel alcoholschade jij hebt opgelopen in 2017.

Festileaks FestiQuiz

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Kan je niet geloven dat dit de allerlaatste quiz van het jaar is? Niet getreurd! Je kan altijd een FestiQuiz uit de oude doos spelen. En volgend jaar gaan we natuurlijk weer door. Hieronder een paar tips:

Bekijk alle FestiQuizzes.

DELEN
Iris
Doordeweeks geld aan het verdienen om dit in het weekend weer uit te geven. Fan van bijna alles en iedereen, van Metallica tot Oliver Heldens en van Skrillex tot Oscar and the Wolf. Daarnaast wil ik overal heen dus #ripgeld.