Kort geleden werden de eerste namen voor Best Kept Secret 2018 bekendgemaakt. Ook zijn er sterke geruchten rond de mogelijke komst van Arctic Monkeys. Maar soms is het ook belangrijk om even terug te blikken naar het verleden. Wij vroegen ons af wat jullie nog weten van de vorige editie van het festival in Hilvarenbeek. Test het in de FestiQuiz!

Best Kept Secret 2017 kende een groot aantal hoogtepunten. Zo wist de organisatie drie headliners van gigantisch formaat te boeken. Radiohead, Arcade Fire en Run The Jewels betraden allemaal de planken in Hilvarenbeek. Naast de optredens van deze artiesten kende het festival natuurlijk nog veel meer legendarische momenten. Misschien wel zoveel dat een paar van deze momenten zijn weggeglipt uit het geheugen. Speel de FestiQuiz en ontdek wat jouw hersenen hebben onthouden.

Best Kept Secret


In 2018 vindt de zesde editie van Best Kept Secret plaats. Het festival wordt komend jaar vroeger gehouden dan voorgaande jaren. Op 8, 9 en 10 juni strijkt het festival neer op Beekse Bergen. Afgelopen editie stonden onder meer Radiohead, Arcade Fire en Run The Jewels op het affiche. Nu zijn The National en LCD Soundsystem al bevestigd! Meer informatie over Best Kept Secret vind je op de website van het Brabantse festival.

Meer weten over Best Kept Secret en mogelijke andere namen? Dan kun je op ons forum terecht, hier wordt dagelijks gespeculeerd over de laatste geruchten voor het komende festivalseizoen. Alle geruchten voor de headliners van 2018 lezen? Bekijk het hier het overzicht.