Op de vele festivals zien we mensen van alle leeftijden. Iedereen weet zich hier op zijn eigen manier te vermaken, waarbij het zeker niet nodig is om je naar je eigen leeftijd te gedragen. In de nieuwe FestiQuiz halen wij al jouw festivalbehoeften door een geheime formule en vertellen we je wat jouw echte festivalleeftijd is.

Herken jij het? Een oudje die losgaat alsof die nog een jonge twintiger is of juist een jongere die er bijloopt alsof die de oorlog nog heeft meegemaakt. Een festival is de ideale plek om uit de dagelijkse routine te stappen. Veel festivalgangers laten deze kans niet schieten en gedragen zich net iets anders als thuis. Ben jij altijd al benieuwd geweest of jouw ‘unieke’ festivalgedrag past bij jouw ware leeftijd? De nieuwe FestiQuiz biedt jou antwoord op deze knellende vraag.

Zin in nog een FestiQuiz?

Nou dan is dit je geluksdag. We hebben namelijk nog genoeg andere quizzen waar jij je de komende tijd nog mee kan vermaken. Je checkt er een aantal hieronder: