Als je hart een sprongetje maakt bij het woord ‘examens’, dan weet je welke tijd van het jaar het is. Juist, de eindexamens zijn weer begonnen! Waarschijnlijk kun je geen schoolboek meer zien én lig je totaal niet op schema. Herkenbaar? Tijd om alles aan de kant te gooien. Als je toch bezig bent met uitstellen, maak dan meteen even het grote Festileaks Festivalexamen om alvast een beetje in de stemming te komen voor die prachtige tijd na die laatste loodjes. Go you!

Nog maar eventjes doorzetten en dan ben je zo vrij als een vogel. Een zomervakantie die eeuwig lijkt te duren staat voor de deur. En natuurlijk ga je in die zomervakantie allemaal festivals bezoeken, toch? Maar wat weet je eigenlijk over je favoriete festivals? Ben jij een echte festivalkenner? Doe de quiz en kom er achter! Als je geen examens hebt dit jaar mag je deze quiz natuurlijk ook gewoon doen. Alleen maar leuk.

Hét Festivalexamen

Andere FestiQuizzen

Nog niet helemaal gerust op de uitslag? We hebben nog enkele oude oefenexamens voor je opgedoken: