Momenteel bruist het kleurrijke industriegebied van Dolní Vítkovice van alle kanten; Colours of Ostrava 2018 is namelijk in volle gang. Maar wat weet jij eigenlijk van deze Tsjechische parel?

Duizenden mensen bevinden zich op dit moment in de ‘Roestige Stad’. Hier tref je enkel vermaak van hoog niveau. Naast het eindeloze aanbod in randprogrammering staan ook N.E.R.D., Kygo en Cigarettes After Sex op de podia. Om een sfeerimpressie te krijgen doen we gedurende het festival live verslag via ons Instagram-kanaal. En wie weet tref je hier de nodige tips om je bij de quiz te helpen.

[interaction id=”5b4c7fd277f0ec505b57b1a1″]

Colours of Ostrava 2018

Foto: Matyas Theuer / Colours of Ostrava
2015

Colours of Ostrava is een divers festival dat plaatsvindt in Ostrava, Tsjechië. Het Tsjechische festival staat bekend om de unieke locatie. Sinds 2012 dient een oud industrieterrein dat vol staat met ijzerfabrieken als thuisbasis. Het festival is rijk aan verschillende muziekgenres variërend van electronic tot punk en reggae. Naast optredens zijn er ook veel andere activiteiten, zoals theater en workshops.

COLOURS OF OSTRAVA TICKETS

De 17e editie van het festival vindt plaats van 18 tot 21 juli 2018. Een weekendticket heb je voor € 122,-. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële website.