Vrijdag is het zover: de 26e editie van Lowlands gaat van start. Alle tickets zijn allang de deur uitgevlogen en dat betekent dat dit jaar opnieuw 55.000 mensen drie dagen lang gaan genieten van het festival in Biddinghuizen. Maar je kunt natuurlijk ook alvast op donderdag gaan (hallo silent disco!) Alpha, Bravo, Lima? Hoeveel weet jij eigenlijk van Lowlands?

De lastigste clashes zijn inmiddels bekend, heb jij je eigen programma al samengesteld? Dit jaar zijn er opnieuw veranderingen op het terrein, check daarom de plattegrond alvast even. Om die verschrikkelijke wachttijd tot vrijdag te doden hebben wij een quiz voor je gemaakt. Vijf vragen over vijf momenten uit deze festival geschiedenis. Test hier jouw kennis over Lowlands Festival.

 

Zin in nog een quiz?

Komt dat even goed uit, we hebben de volgende quizzen in de aanbieding:

Lowlands 2018

lowlands hondje bravo
Foto: Debbie Spaan/Festileaks

In 2018 vindt het festival in Biddinghuizen plaats van 17 t/m 19 augustus. Afgelopen jaar vierde het festival haar 25e verjaardag. Dit jaar kun je optredens van onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en N.E.R.D verwachten. Dit jaar maakt Helga’s House of Pain plaats voor de Sexyland. Tickets voor de aankomende editie zijn ondertussen dubbel en dwars uitverkocht. Voor meer informatie over komende editie kun je terecht op de officiële website.

Wil jij je nog beter voorbereiden op hét feestje van het jaar? Check dan hier onze Lowlands 2018-playlist: