Wauw, wat hebben we weer kunnen genieten deze zomer! Het festivalseizoen zat weer bommetje-vol met memorabele momenten. Van spetterende optredens en opbloeiend talent, tot bizarre acties en verrassingsoptredens. Hoeveel kun jij je nog herinneren van de festivalzomer van 2018? Doe de FestiQuiz en kom erachter!

Afgelopen zomer zal ongetwijfeld weer veel bier gevloeid hebben op de festivalweides, maar hopelijk kun jij je nog het een en ander herinneren. Vijf vragen over vijf grote festivals in België en Nederland: Lowlands, Pinkpop, Rock Werchter, Down The Rabbit Hole en Best Kept Secret. Hoe goed is jouw geheugen?

FestiQuiz

[interaction id=”5baf7cb9b2ce121ed6d8c238″]

Festivalseizoen 2019

Lowlands 2018 Sfeer
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Hoewel we graag terugkijken op het prachtige festivalseizoen van 2018, staat het najaar bij Festileaks traditioneel in het teken van het volgende festivalseizoen. Zo houden we je op de hoogte van de laatste geruchten, publiceren we zo nu en dan een potentieel affiche in de categorie ‘Poster Spotting’ en sturen we je via de app razendsnel een pushbericht bij een belangrijke bevestiging.

Inmiddels is de eerste aankondiging binnen: Ed Sheeran is de eerste headliner van Sziget 2019. Ook de geruchtenmolen draait op volle toeren. Zo is een optreden van The Cure wel erg dichtbij deze zomer. En doet Muse met het nieuwe Simulation Theory nog een festival in Nederland of België aan? Volg Festileaks via de app, op Facebook en op Instagram en jij bent de eerste die het weet.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.