Check dit: speciaal Tante Rikie-filter op Instagram

De Zwarte Cross is los. Niet alleen op het festival zelf kijk je je ogen uit, ook online is genoeg te beleven. Voor wie zich altijd al even Tante Rikie wilde wanen, introduceert Grolsch een speciaal Face Filter voor Instagram. Het #RikieFilter!

Via het Face Filter krijg je de kenmerkende pilotenbril van Tante Rikie op je hoofd. Een knikje naar beneden, dan hij staat ook daadwerkelijk op je neus. Een must-try voor iedere Zwarte Cross-ganger.

Lees ook: 5 tips van Tante Rikie voor de Zwarte Cross 2019

Wat vind jij van Zwarte Cross 2019?

Ben jij op de Zwarte Cross dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vindt. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”zwarte-cross”]

Zwarte Cross 2019

Zwarte Cross 2018_poort
Foto: Dianne de Kievit / Festileaks
Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2024

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 18-21 juli 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Jos Willemsen

Verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij Festileaks. Woont linksvoor. Co-host van de Festivalpodcast. Liefhebber van alles dat uit de foodtruck van de Bourgondiër komt. Altijd wachtend op lasers. Zijn er ook kluisjes?

Meer van Jos