Awakenings Summer Festival
Tickets
29-31 juli 2022
Nederland
Spaarnwoude, Nederland

Vier de nieuwe line-up voor Awakenings Summer Festival met deze mix!

Foto: Mark Richter

Awakenings Summer Festival 2022 kondigde deze week de volledige line-up aan voor de openluchteditie van 29 tot 31 juli in Hilvarenbeek. Voor wie nu al wil opwarmen maakten we deze mix met elf tracks van artiesten op de affiche, van Kölsch tot Ricardo Villalobos!

De mix opent met twee relatief nieuwe tracks: ‘Fandango’ van de Deen Kölsch, die vrijdag naar Awakenings komt, en ‘Poodle Power’ van de Amerikaanse Avalon Emerson, dat na een halve minuut al invalt. Emerson speelt op zaterdag, net als de Nederlander Speedy J, die vanaf 3:15 met het meer dan twintig jaar oude ‘Balk Acid’ voor een nogal tegendraads intermezzo zorgt.

Nadien gaan we nog verder terug in de tijd, met ‘An Accident in Paradise’ van de Duitser Sven Väth uit 1992. Zodra een mannenstem de titel begint te fluisteren, schemert ‘Truesoul’ van de Zweed Adam Beyer langzaam de mix binnen. Beide heren spelen ook op zaterdag op Awakenings.

In het tweede deel van de mix hoor je allemaal artiesten die op zondag spelen. Beginnen doen we met de stevige technotrack ‘Returning to the Purity of Current’ van de Brit Surgeon, die rond 11:00 overloopt in ‘Outsiders’ van Jeff Mills uit Detroit. De voortjakkerende ritmes worden een minuut later tot een veel vettere beat gekneed door ‘Down’ van de immer originele Duitse Ellen Allien.

Zij ruimt vervolgens baan voor de flinke dreun van ‘F.U.’, een oude track die de Canadees Richie Hawtin uitbracht onder zijn F.U.S.E.-alias in 1993. Terwijl Richie in de achtergrond nog verderbliept, brengt ‘Home’ van Detroit-legende Robert Hood rust. Afsluiten doen we met het klaterende ‘Y.G.H.’ van de Chileen Ricardo Villalobos. Die speelt niet zo vaak in Nederland, mis zijn set dus niet!

Nog niet uitgedanst? Meer festivalmixen vind je hier!

Awakenings Summer Festival 2022

Awakenings is één van de grootste technofestivals ter wereld. 2020 zou de 25ste editie worden, maar corona gooide roet in het eten. Daarom zal de jubileumeditie nu in 2022 plaatsvinden. Deze vindt voor het eerst plaats in Hilvarenbeek (dus niet in Spaarnwoude) en zal een dag langer duren.

  • Locatie: Hilvarenbeek, Nederland
  • Datum: 29 t/m 31 juli 2022
  • Kaartverkoop: start op 1 maart
  • Voor meer informatie kun je kijken op hun officiële site
Awakenings Summer Festival Logo

Awakenings Summer Festival 2022

Locatie
Nederland
Spaarnwoude, Nederland
Datum 29-31 juli 2022
Line-up
999999999
Amelie Lens
Tickets Kopen