Leg je eerste festival vast met de nieuwe Samsung S22

We mogen bijna weer! Coronabevrijdingsdag is aanstaande! Het lijkt erop dat vanaf 25 februari festivals weer mogen plaatsvinden onder voorwaarden. Natuurlijk wil je dat nu al historische moment wel goed vastleggen. De nieuwe Samsung S22 kan je daar bij helpen.

Wie veel op festivals komt moet extra goed nadenken over welke nieuwe telefoon hij aanschaft. Er is namelijk een aantal dingen extra belangrijk. Zo wil je bijvoorbeeld een zo lang mogelijke accuduur, want tussentijds opladen wil nog wel eens een uitdaging zijn op een (meerdaags) festival. Een ander belangrijk aspect is de camera: een festival is met al die lichten en andere effecten best lastig om goed in beeld te brengen, dus je wilt een kwalitatieve camera die dat goed aan kan. Tot slot is het aan te raden dat de telefoon tegen water kan. Als het ineens regent op een festival en je kunt niet makkelijk schuilen, wil je niet dat je telefoon het begeeft.

De nieuwe Samsung S22 tickt de genoemde boxes. Dankzij de nieuwe Exynos 2200 processor is de telefoon namelijk heel zuinig en heeft daarnaast de mogelijkheid om het batterijverbruik te optimaliseren. De 3700 mAh batterij zou ervoor moeten zorgen dat je telefoon een flink deel van de dag mee gaat. En is ‘ie toch leeg? Dan hoef je maar een half uurtje bij een verdwaalde stekkerdoos te hangen: dankzij de 25W Super Fast Charger laadt ie namelijk in die korte tijd helemaal op.

Naast de batterij is ook de camera de moeite. De telefoon heeft er zelfs vier. Aan de achterzijde zit een 50 MP groothoeklens, een 12 MP ultra groothoek camera en een 10 MP telelens met 3x optische zoom. Daarnaast is er nog een 10 MP selfiecamera. De kwaliteit is ook op orde: Samsung belooft dat het voelt alsof je een professionele camera bij je hebt.

Tot slot: de telefoon is behoorlijk festivalproof. Dankzij het Gorilla Glass Victus+ is het scherm krasvast en bestand tegen beschadigingen. Het apparaat is daarnaast water- en stofdicht. Wij zouden het wel weten.

Over de auteur ✍️

Festileaks Redactie

Op Festileaks lees je het laatste festivalnieuws, deel je ervaringen op het Festival Forum of doe je inspiratie op. Festileaks drijft op een levendige community, zowel voor als achter de schermen, dat zijn best doet om dat fijne festivalgevoel niet alleen in die paar weekends, maar het hele jaar door aanwezig te laten zijn.

Meer van Festileaks