Maak de mooiste festival foto’s met de OPPO Find X5

Een festival beleven is geweldig, maar de voor– en napret mag ook niet onderschat worden. Hoe lekker is het om maanden na een festival nog even door je fotorol te swipen en terug te kijken op een geweldig event? Dan moeten je foto’s natuurlijk wel van behoorlijke kwaliteit zijn. Enter the room: OPPO Find X5.

Toegegeven: afgelopen jaren hebben we misschien wel iets te vaak naar al die oude foto’s gekeken, vol weemoed. Hoog tijd om weer gloednieuwe avonturen te beleven en die vast te leggen op de gloeiende plaat. Want wat is een feestje als je ‘m niet kan delen met je vrienden, right?

De OPPO Find X5 is onderdeel van de nieuwe serie telefoons van OPPO en het standaard toestel van de X5-serie. Hij is iets duurder dan vorige OPPO toestellen, maar dat komt omdat ‘ie een flinke kwaliteitsboost heeft ontvangen. De OPPO Find X5 toont namelijk intens diepe kleuren op je scherm, heeft een snellere processor (de Snapdragon 888) en heeft een riante opslagcapaciteit van 256 GB. Bovendien is de cover van ijzersterk Gorilla Glass gemaakt.

Maar het grootste wapenfeit is de camera. Er zit een hoofdcamera op van 50 megapixel en een selfiecamera van 32 megapixel. Google Lens staat automatisch geïnstalleerd én je kunt gebruik maken van de Time-lapse modus. Is leuk om eens te doen voor de ingang van een festival of juist als een stage leegloopt na de laatste act! De camera heeft ook een ultra groothoek optie waarmee je vier keer meer in beeld kunt krijgen. Dat hele festivalterrein, in één mouth watering picca! Perfect voor op de socials.

De OPPO telefoon is nu beschikbaar voor pre-order.