6 manieren om je voor te bereiden op het concert van Guns N’ Roses in Groningen

GNR

Als fan van Guns N’ Roses moet je flink wat geduld hebben. De band rondom Axl Rose en Slash kondigden al in 2019 hun komst naar Nederland aan. Eerst zouden ze op Pinkpop spelen, maar die locatie staat inmiddels op het Stadspark in Groningen. Een coronapandemie later is nu 23 juni 2022 de definitieve datum. Da’s al bijna, dus tijd om voor te bereiden. Hier 6 tips!

Jij bent erin geslaagd om tickets te scoren voor het concert van Guns N’ Roses. Hier droom je al weken, maanden of zelfs jaren van. Neem even de tijd om te genieten van dit moment en maak je vervolgens klaar om te rocken, met de volgende handige tips.

1. Bepaal een budget

De uitgaven voor een concert kunnen snel oplopen – eten, drinken, benzine, parkeren, merchandise, een nieuwe outfit. Probeer van tevoren je kosten zo goed mogelijk in te schatten zodat je wat geld opzij kunt zetten.

2. Zet de albums van Guns N’ Roses op repeat

Ter voorbereiding op de live show van Guns N’ Roses kun je de albums van de band helemaal grijs draaien. Guns N’ Roses bracht in totaal zes studioalbums uit. Er is niets leuker dan je favoriete tracks zingen samen met de originele artiest – en natuurlijk met andere fans in de menigte. Zing de songteksten in je auto met een playlist van Spotify of luister old school naar de cd’s.

3. Plan je concertoutfit

Een concert is een goed moment om te pronken met je persoonlijke stijl. Stel op voorhand een outfit samen zodat je outfit compleet is op het moment van het concert. Zorg er ook voor dat je outfit praktisch is, aangezien je misschien een groot deel van de dag in de hete zon gaat vertoeven.

4. Deel je plannen op social media

Toon je enthousiasme voor het concert op social media. Dit is een geweldige manier om erachter te komen of iemand anders die je kent ook naar het concert gaat. Je kunt de band ook een shout-out sturen om hen te laten weten dat je uitkijkt naar de show.

Voor je eigen veiligheid is het niet aan te raden om je tickets online te plaatsen. Als je dat wel doet, zorg er dan voor dat je je barcodes bedekt.

5. Volg Guns N’ Roses op de voet

Houd sociale streams in de gaten voor speciale berichten (en speciale aanbiedingen) naarmate de show nadert. Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en kun je je nog beter voorbereiden op het concert.

6. Speel de Guns N’ Roses gokkast

Wil je wat meer interactie, leef je dan uit op de Guns N’ Roses gokkast. Deze videoslot is ideaal voor fans die houden van de opzwepende gitaarriffs van Guns N’ Roses en tegelijkertijd kans willen maken om geld te winnen. Guns N’ Roses is een van de populairste online gokkasten van top provider NetEnt en beschikbaar bij elk modern online casino.