Luisteren: De Festivalpodcast over veranderingen bij Pinkpop en timetable tetris

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Niet lang meer en dan stoppen we met zeggen dat het niet lang meer is! Tijdens deze één na laatste episode vanuit de KINK studio kijken Jos en Judith vooruit naar de eerste weken van het festivalseizoen, met daarin onder andere Pinkpop, Best Kept Secret en Primavera Sound.

De Festivalpodcast is te beluisteren via SpotifyApple Podcasts of iedere andere podcatcher.

In deze aflevering:

  • Puzzelen geblazen met de timetables van Best Kept Secret en Dauwpop.
  • Een analyse op de Eerste Keren van Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers en Gorillaz: wat kunnen we verwachten van hun shows dit seizoen?
  • Pinkpop gaat het helemaal anders doen! De veranderingen worden doorgenomen.
  • Alles over Arcade Fire: de nieuwe plaat, de tour en de plannen
  • En nog veel meer!

Reageren kan ook! De Festivalpodcast heeft zijn eigen Whatsapp-groepje. Wil je er ook in? Check https://festileaks.com/whatsapp.

Wil je aankondigingen, shows en algehele gezelligheid uit het verleden herbeleven? Dat kan! Via deze link kan je Oude afleveringen terugluisteren.

Zin in meer?

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Sinds begin 2019 wordt de podcast uitgebracht. In de wintermaanden praten presentatoren Julia (KINK) en Jos (Festileaks) met name over nieuws en geruchten, terwijl je in de zomer luistert naar audioverslag vanaf de festivalweides. Regelmatig komen experts aan het woord om onderwerpen uit te diepen, of vertellen fans over waarom zij nou juist die ene band of dat ene festival zo gaaf vinden. Meepraten kan altijd: er is een speciale Whatsapp-groep voor fans en het Festileaks Festival Forum staat tot je beschikking.